Timmerbedrijf De Boer voor montage op locatie

Vanaf circa 2006 is Timmerfabriek De Boer steeds meer als aannemer op locatie aan het werk gegaan om de gemaakte producten ook te kunnen plaatsen. Eerder werd de plaatsing op locatie verzorgd door andere aannemers, maar te vaak zagen we dat de door ons gemaakte producten niet netjes geplaatst werden. Ook kregen we vaak het verzoek de producten zelf te komen plaatsen.

De Timmerfabriek levert kwalitatief hoogstaande houtproducten, dus bij de montage moet dezelfde kwaliteit nagestreefd worden. Wanneer wij als aannemer ook de montage op locatie verzorgen, kunnen we de kwaliteit goed bewaken.

Kwaliteitsgarantie

Van ruwe materialen tot ramen en deuren waar u dagelijks plezier van heeft. Nu we onze projecten van A tot Z uitvoeren, en daarbij planning en budget bewaken, kunnen we de kwaliteit waar wij voor staan garanderen.

De combinatie tussen de timmerfabriek en het timmerbedrijf werkt uitstekend: Te vaak is men afhankelijk van verschillende partijen voor productie en montage. Er blijkt veel vraag te zijn naar een bedrijf dat maatwerk levert en zowel de productie als de montage verzorgt.